Teleskop fiskestang

Der er 4 varer.

Med vores teleskop fiskestænger kan fiskestænger på 7-10” hurtig klappes sammen til at fylde ingenting. Det er rigtig smart hvis pladsen er trang på fisketuren i bilen, eller hvis man gerne vil have fiskestænger til rejsen, da de passer perfekt i kuffert eller en sportstaske når teleskop fiskestængerne er klappet sammen. 

Teleskop fiskestang
Viser 1 - 4 af 4 varer

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Nulstil filtre Vælg

Fiskestængerne er generelt lavet i det samme materiale som alle andre af de fiskestænger vi har til salg på siden, derfor er en teleskop fiskestang lige så god som en almindelig fiskestang, den kan også bruges på lige fod med andre til fiskeri herhjemme. Disse stænger er dog specielle ved at designet gør at de glide ind i hinanden og samles til en lille stang der ikke fylder noget som helst. 

Rejsestang

En teleskop fiskestang er derfor den idelle rejse fiskestang. Skal du have din fiske hobby med på din rejse er rejse fiskestænger som værende en teleskop fiskestang den ideelle løsning. Du kan hurtigt pakke stangen ned og den fylder ikke meget hvis du skal rundt fra sted til sted og prøve en masse forskellige spots på din rejse.

Køb en teleskopfiskestang til rejsen
Fylder ikke meget i kufferten
Hurtig ned og op klapning af teleskopstangen

Pleje af teleskop fiskestang

Når du køber en teleskopfiskestang er det ikke meget anderledes end med andre fiskestænger. Dog skal du være opmærksom på at få renset øjerne fra sand og lignende skidt, så snavs, sand og andet ikke forhindrer stangen i at kunne glide ned på plads og komme til at fylde det mindre som er meningen fra start. Man lukker stængerne mest hensigtmæssigt ved at presse samt dreje fra det øverste del af stangen, og så falder stangen sammen til den sammenfoldelig fiskestang som er nem at have med sig rundt når man skal ud på fiskestang.

Husk at få renset sammenslutningerne, så øjerne kan glide
Luk stangen forsigtigt
Hold din teleskopfiskestang i mange år

Køb stangen sammen med et hjul

Når du køber din teleskop fiskestang er det en god ide at købe det med et hjul som et samlet sæt. Du kan med rette købe dig et af vores fiskehjul sammen med din nye teleskop fiskestang, for at få et samlet fiskesæt. Fiskehjulene på siden fungerer rigtig godt sammen med vores teleskopstang, som du kan købe til billige penge sammen med et hjul og saml dit fiskesæt til dine fremtidige fisketure.

Køb et teleskop fiskestang sæt
Bliv klar til fremtidige fisketure
Fiskehjul og teleskopstang

 

Fiskestang allround

Hvis du skal have en rigtig god allround fiskestang kan en teleskop fiskestang være en rigtig god investering. Den fungere rigtig godt til mange forskellige ting, især hvis man skal mange forskellige steder hen at fiske hvor pladsen er trang og det vil være ideelt at kunne klappe fiskestangen sammen til en meget kort stang. Disse stænger vil kunne bruges i al slags fiskeri, og er en rigtig super allroundstang

Brug disse teleskopfiskestænger som allroundstang
Virker til alt slags fiskeri
Køb en teleskop fiskestang til din samling

 

Navigation: